Research

Betrouwbare en objectieve informatie is het fundament voor het nemen van de juiste beslissing in de markt voor commercieel vastgoed. Op basis van vastgoedexpertise, kennis van regionale/lokale markten en daarbij horende marktrisico's levert Onafhankelijke Taxateurs Nederland (OTN) marktanalyses en marktdata. Dit kan tevens gecombineerd worden met toegesneden beleggingsvisies en -adviezen.

Tegenwoordig is een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar en wij kunnen u helpen deze informatie te structureren, te interpreteren en te vertalen naar het door u beoogde doel.
Wij stellen u in staat kansrijke mogelijkheden te herkennen en te benutten op basis van objectieve informatie.
OTN kan voorzien in onafhankelijke marktinformatie van alle typen vastgoed op zowel lokaal, regionaal als nationaal niveau. Van een beknopte factsheet tot een uitgebreide vastgoedmonitor.
Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze partners u ondersteunen bij het samenstellen van databestanden en presentaties.
 
Wilt u uw strategische keuze onderbouwen met complete, betrouwbare en objectieve marktrapporten? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op.