Maatregelen Covid-19

Maandag 16 maart, 2020

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus (Covid-19). De scholen en de kinderopvangcentra in heel Nederland gaan morgen niet open en de horeca en fitnesscentra moet direct de deuren sluiten. De maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot 6 april 2020.

Welke maatregelen neemt OTN op kantoor?

Wij hebben besloten alle afspraken op ons kantoor te annuleren en ons kantoor tot en met 6 april 2020 te sluiten. Al onze medewerkers zullen voor zover dat mogelijk is vanuit huis werkzaamheden uitvoeren. Wij zullen telefonisch gewoon bereikbaar zijn.

Welke maatregelen neemt OTN bij het uitvoeren van inspecties?

OTN volgt de aanbevelingen en adviezen van de overheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zoveel mogelijk op. Dit betekent dat wij de volgende maatregelen zullen nemen bij het uitvoeren van de inspecties:

• De taxateur zal geen handen schudden.

• De taxateur houdt tenminste een afstand aan van 1,5 m.

• De taxateur raakt tijdens de inspectie niets in de vastgoedobject aan. Indien de inspecteur klaar is met de inspectie zal hij dit aangeven, het object verlaten en de deur achter zich dicht doen.

Wat verwachten wij van u?

Waar wij ons best doen om eventueel besmettingsgevaar tot een minimum te beperken verwachten wij van u het volgende:

• Houdt tenminste 1,5 m afstand van de taxateur. U kunt de deur opendoen en gewoon ergens plaatsnemen. De taxateur zal vervolgens het object betreden en voornoemde richtlijnen opvolgen.

• Indien u last heeft van symptomen zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, koorts en/of eventuele andere klachten die kunnen duiden op een verkoudheid of griep dient u de afspraak te annuleren.

• Wij zullen de communicatie tijdens de inspectie zoveel mogelijk beperken. Wij verwachten ook van u dat u niet onnodig gaat communiceren met de taxateur.

Wij hopen dat wij op voornoemde wijze onze werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Mocht u nog vragen hebben over het Coronavirus dan raden wij u aan het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. U kunt voor meer informatie ook terecht op de website van het RIVM.

Mocht u vanuit ons meer informatie willen ontvangen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 007 4172. Dit kan eventueel ook via onze contactpagina.