Visie

Visie van Onafhankelijke taxateurs Nederland
Waar gaan wij voor

Visie van Onafhankelijk taxateurs Nederland

Opdrachtgevers

Onafhankelijke Taxateurs Nederland werkt hard aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties met opdrachtgevers. Een vertrouwensrelatie met opdrachtgevers is immers voorwaarde voor succes. OTN is pragmatisch, snel en efficiënt. In OTN herkent de opdrachtgever de gesprekspartner die zijn belangen herkent en daarop inspeelt. OTN is opgericht door ondernemers voor ondernemers.
Onafhankelijke Taxateurs Nederland richt zich primair op de markt van commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Ook taxeren wij woningcomplexen van institutionele beleggers en woningcorporaties, inclusief zorgverleners.

Organisatie

Onafhankelijke Taxateurs Nederland (OTN) zal als geheel onafhankelijk taxatiebureau in Nederland een toonaangevende positie op het gebied van taxaties vestigen. De organisatie realiseert dit door haar doordachte, efficiënte en integere werkwijze bij de uitvoering van haar diensten.

Professionele en betrokken medewerkers

Onafhankelijke Taxateurs Nederland is een jonge organisatie die uitdagende kansen biedt aan mensen met kennis van en ambitie voor taxaties. Taxaties krijgen een steeds belangrijkere rol in het moderne economische bestel. OTN streeft naar een hoog kwaliteitsniveau dat wordt gerealiseerd door een efficiënt team van goed opgeleide taxateurs en assistenten met no-nonsense mentaliteit